MAN u Hrvatskoj

Bili su 48 Nađeni rezultati

02012-07-18 · Događanja & sajmovi

Auto Hrvatska Road Show 2012 održan u MAN Truck & Bus centrima

Kroz susrete s korisnicima u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu je poslovna grupa Auto Hrvatska u svibnju i lipnju obilježila šezdesetu obljetnicu svog poslovanja. Prezentacije proizvoda i usluga iz asortimana Auto Hrvatske održale su se pod zajedničkim imenom Auto Hrvatska Road Show 2012. u MAN Truck & Bus centrima.

02012-05-23 · Događanja & sajmovi

MAN je prisustvovao na „Kamion & Bus roll showu 2012.“

U mjestu Pojatno blizu Zaprešića se od 19. do 20. travnja, po sedmi put, održavao Roll Show u organizaciji tvrtke Business Media Croatia odnosno časopisa Kamion & Bus. Na prostoru tvrtke partnera Špoljar transporti d.o.o. prisutni su bili svi relevantni predstavnici gospodarskih vozila s najmodernijim modelima, nadograditelji s tehnološkim inovacijama te ostala prateća industrija. Kamion & Bus Roll Show privukao je mnogobrojne posjetitelje, poslovne partnere iz područja struke, ali i znatiželjnike koji su jednostavno željeli vidjeti i doživjeti vozila izbliza.

02012-03-29 · Autobus

red dot design award za NEOPLAN Skyliner

NEOPLAN Skyliner dobio je renomiranu dizajnersku nagradu red dot award: product design 2012. Ekskluzivni Sharp Cut-dizajn i sjajan koncept unutrašnjosti vozila na dva kata ostavio je dojam na međunarodni stručni ocjenjivački sud.