MAN u Hrvatskoj

Bili su 45 Nađeni rezultati

02012-05-23 · Događanja & sajmovi

MAN je prisustvovao na „Kamion & Bus roll showu 2012.“

U mjestu Pojatno blizu Zaprešića se od 19. do 20. travnja, po sedmi put, održavao Roll Show u organizaciji tvrtke Business Media Croatia odnosno časopisa Kamion & Bus. Na prostoru tvrtke partnera Špoljar transporti d.o.o. prisutni su bili svi relevantni predstavnici gospodarskih vozila s najmodernijim modelima, nadograditelji s tehnološkim inovacijama te ostala prateća industrija. Kamion & Bus Roll Show privukao je mnogobrojne posjetitelje, poslovne partnere iz područja struke, ali i znatiželjnike koji su jednostavno željeli vidjeti i doživjeti vozila izbliza.

02012-03-29 · Autobus

red dot design award za NEOPLAN Skyliner

NEOPLAN Skyliner dobio je renomiranu dizajnersku nagradu red dot award: product design 2012. Ekskluzivni Sharp Cut-dizajn i sjajan koncept unutrašnjosti vozila na dva kata ostavio je dojam na međunarodni stručni ocjenjivački sud.

02011-05-09 · Događanja & sajmovi

MAN Trucknology dani ovaj tjedan u Zagrebu

Sve korisnike, vlasnike, vozače, mehaničare, logističare, obožavatelje kamiona i autobusa, đake i studente tehničke struke te druge zainteresirane građane srdačno pozivamo na Trucknology dane (Dane otvorenih vrata) koji će se održati

02011-04-05 · Autobus | Događanja & sajmovi

"Feel your Heartbeat!“ MAN je službeni logistički partner za prijevoz na Pjesmi Eurovizije 2011.

MAN Truck and Bus Ag je logistički partner za 56. Eurosong. Najveći glazbeni show u svijetu održat će se 10. i 12. svibnja (polufinale) i 14. svibnja (finale) u Duesseldorfu, Njemačka. MAN će dati na raspolaganje ukupno 43 ekskluzivna turistička autobusa za prijevoz glazbenika i delegacija iz država u službenoj konkurenciji. Prošlogodišnja pobjednica Lena & ostali putovat će u MAN Lions Coach busevima, čiji elegantan izgled će dodatno naglasiti blistavo pulsirajuće srce (logotip eurovizijskog natjecanja 2011.) na tamnoj pozadini. Po imenu države i njenoj zastavi na vanjskim stranicama navijači će znati koja zvijezda putuje u kojem autobusu.