MAN Lion´s City Ü

MAN Lion's City Ü

Alle voordelen in
één oogopslag

  • Milieuvriendelijk
  • Economisch
  • Veilig
  • Comfortabel

Brochure

Dynamische lagevloerbus voor hoogste eisen

In het openbare korteafstandsverkeer staat het veilige en comfortabele personenvervoer steeds op de eerste plaats. Maar ook het milieuvriendelijke rendement wint in toenemende mate aan betekenis.

De moderne serie bussen MAN Lion's City voldoet nu al aan de strenge eisen van het lijnverkeer van de toekomst. De bussen van de Lion's City-modelserie zijn echter ook voor streekbusritten zeer geschikt. Ontdek het modulaire concept van de MAN Lion's City Ü waarmee u voor ritten in de stad, maar ook op het land uitstekend bent uitgerust.

In de streekbusversie biedt de MAN Lion’s City LE 44 zitplaatsen.

Comfortabel door de streek

De lagevloerbus MAN Lion’s City Ü is speciaal ontwikkeld voor het streekvervoer en biedt 44 passagiers een comfortabele zitplaats op een langer traject.


Uw voordelen in één oogopslag

Milieuvriendelijk

Verandert blijvend het stadsbeeld: De MAN Lion's City Ü vervult de Euro 6-emissienormen, hetzij met dieselmotor of met CNG-aandrijving. Zodoende is de bus een schoolvoorbeeld voor milieuvriendelijk lokaal openbaar vervoer en zet maatstaven voor de toekomst - ook bij ritten in het streekvervoer.

Economisch

Ook ten aanzien van de efficiëntie en het rendement zetten de MAN Lion's City-bussen nieuwe maatstaven. De nieuwe generatie airconditionings is aanzienlijk lichter dan de voorgaande airconditionings. Minder gewicht en meer efficiëntie weerspiegelt zich ook in het gereduceerde brandstofverbruik.

Veilig

De MAN Lion's City Ü beschikt over een groot aantal innovatieve technologieën die voor meer veiligheid in het wegverkeer zorgen: Elektronische rem- en stabiliteitssystemen alsmede de regeling voor het dynamisch rijgedrag ESP (Electronic Stability Program) garanderen meer veiligheid voor bestuurder en passagiers. Het lagevloersconcept van de MAN Lion's City Ü garandeert veilig in- en uitstappen: De bus kan voor in- en uitstappende passagiers aan de zijkant met 80 mm worden verlaagd.

Comfortabel

De MAN Lion's City Ü biedt zowel aan de bestuurder alsook de passagiers een uitermate comfortabele ruimte. Daarvoor zorgen alleen al de staand ingebouwde motor achter in de bus en de overzichtelijk vormgegeven cockpit met individueel verstelbaar stuurwiel. De bestuurdersstoel kan op velerlei manieren worden ingesteld, de stoelen zonder leuning in de passagiersruimte zorgen voor een optimaal zitcomfort met veel beenvrijheid. De binnenruimte van de MAN Lion's City LE Ü kenmerkt zich door vriendelijke kleuren en veel licht — een aangename sfeer ook voor langere streekbusritten. Door de optioneel leverbare nooduitgangsluiken van veiligheidsglas dringt nog meer licht in de passagiersruimte door.

MAN-diensten

Diensten

Omdat de beste service iets goeds nóg beter maakt. Ontdek meer over de diensten van MAN.

MAN Service-website bezoeken
MAN DigitalServices

Digitalisering optimaliseert uw bedrijf op het gebied van transport en logistiek. Met MAN DigitalServices is het mogelijk om het gehele transportecosysteem te verbinden, optimaal afgestemd op uw werkzaamheden.

MAN DigitalServices-website bezoeken

Downloads

Brochure MAN Lion's City

Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4 MB
Download

Wij zijn er voor u

Contactformulier
Contactformulier

Hebt u nog vragen over het MAN serviceaanbod? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Contact met ons opnemen
MAN partner in de buurt vinden
MAN partner in de buurt vinden

Met de werkplaats- en dealerzoekfunctie vindt u de juiste MAN partner bij u in de buurt.

Uw MAN partner in de buurt