Grote voorsprong op het gebied van zuinigheid – de nieuwe MAN Lion’s City E

Kostenefficiënt op elke halte

De nieuwe efficiëntie van eMobility

De nieuwe MAN Lion’s City E is in veel opzichten baanbrekend: geen uitstoot, een grote actieradius en vooral een indrukwekkende zuinigheid. Daarmee luidt hij het nieuwe tijdperk van rendabele eMobility in het personenvervoer in steden in. Deze volledig elektrisch aangedreven bus is niet alleen zuinig, stil en onvermoeibaar op lange afstanden, maar levert ook een belangrijke bijdrage aan het imago van de schone stad van morgen. En ontsluit ook nog eens nieuwe routes, die in de toekomst niet meer toegankelijk zullen zijn voor het traditionele lokale personenvervoer vanwege limieten voor schadelijke stoffen en de bescherming tegen lawaai.

Zuinigheid van elektrische bussen

De nieuwe MAN Lion’s City E biedt een ecologisch en economisch waardevol totaalconcept dat de kennismaking met de elektrische mobiliteit sterk vereenvoudigt. Een krachtige aandrijving, duurzame accu's, eenvoudige depot charging en een opvallend design – deze elektrische bus overtuigt op allerlei fronten.

Lage lopende kosten dankzij efficiënte techniek

Kostenefficiënt met elektrische aandrijving

E-mobiliteit loont de moeite: de geoptimaliseerde elektrische aandrijving is gebaseerd op beproefde technologie en concepten. Zo biedt ze ook een hogere betrouwbaarheid doordat de opbouw eenvoudiger is dan die van motoren vlakbij een wiel. Bovendien kunnen onderhouds- en reparatiewerkzaamheden door de goed toegankelijke centrale motor sneller dan ooit worden uitgevoerd.

Maximale levensduur van de accu's

Optimaal accuvermogen

De hogere aanschafkosten van een elektrische bus worden gecompenseerd door de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de accu's. Ook bij het laad- en energiemanagement kunt u op beproefde oplossingen vertrouwen – vooral met de ondersteuning door MAN Transport Solutions.

Eenvoudig 's nachts opladen

Voordelig opgeladen

Dankzij depot charging en overnight charging is de MAN Lion’s City E niet aan tussenlaadstations gebonden. Dit leidt tot een maximale actieradius bij een slim laadproces. Daarbij komt de mogelijkheid om het laagste stroomtarief te kiezen, zodat er nog kostenefficiëntere berekeningen kunnen worden gemaakt.

Eenvoudig te reinigen zitplaatsen

Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden

Het beproefde design van de MAN Lion’s City biedt niet alleen de maximale feelgoodfactor voor de passagiers, maar ook praktische voordelen voor de exploitant. Zo zorgt de plaatsing van de accu's op het dak voor perfecte toegankelijkheid voor onderhoudswerkzaamheden en het reinigingsvriendelijke interieurconcept vermindert extra servicekosten.

Schone lucht dankzij elektrische aandrijving

Mooie prestatie

De nieuwe MAN Lion’s City E ziet er niet alleen modern uit, maar levert ook een maatschappelijke bijdrage aan het behoud van de levenskwaliteit in steden. Dit is een uitstekend argument wanneer er nieuwe limieten voor schadelijke stoffen worden ingevoerd. Door het ontsluiten van lawaai- en emissiezones dringt hij zo milieuvriendelijk door tot niches die economisch steeds aantrekkelijker worden.

Betere performance door geëlektriseerde wagenparken

Efficiëntie tot in perfectie

De nieuwe MAN Lion’s City E overtuigt door de vrijwel verliesvrije krachtoverbrenging, het grote accubereik, overnight charging en de te upgraden accu-architectuur met maximale efficiëntie.
Zijn doordachte design en de verrassend eenvoudige opbouw dragen daardoor bij tot betere energiebesparing en efficiëntieverhoging.


Wij zijn er voor u

Contactformulier
Contactformulier

Hebt u nog vragen over het MAN serviceaanbod? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Contact met ons opnemen
MAN partner in de buurt vinden
MAN partner in de buurt vinden

Met de werkplaats- en dealerzoekfunctie vindt u de juiste MAN partner bij u in de buurt.

Uw MAN partner in de buurt