De nieuwe MAN Lion’s City E

De toekomst elektriseert

De visie is werkelijkheid geworden: steden zonder schadelijke stoffen en lawaai. Met de nieuwe MAN Lion’s City E verschijnt er een bus die de innovatieve aandrijftechnologie van eMobility met een positiever stadsbeeld combineert. En dat valt in goede aarde – vooral bij de bevolking. Bovendien zorgt de technologische knowhow van MAN ervoor dat het opladen en het beheren van het wagenpark makkelijker verloopt. Met de MAN Lion’s City E is elke stad helemaal klaar voor de toekomst.

Elektrische bus bij het laadstation met CCS-laadkabel

De stad van morgen rekent op eMobility

De toekomst brengt nieuwe uitdagingen met zich mee: het verkeer wordt alsmaar drukker, maar tegelijkertijd nemen wettelijke randvoorwaarden ten aanzien van limieten voor schadelijke stoffen toe. MAN biedt hiervoor de cruciale oplossingen die ook tot een verbetering van de levenskwaliteit in een stad leiden: 100% elektrisch bij 0% emissie.

Meer informatie over eMobility

MAN Transport Solutions

Rijd op kop met uw vloot: met MAN Transport Solutions maken wij de overstap naar alternatieve aandrijvingen makkelijk.

Meer informatie

De elektrische bus in één oogopslag

De MAN Lion’s City E op Europese tournee

Onze innovatieve elektrische bus rijdt door Europa en inspireert zowel passagiers als chauffeurs – dankzij het moderne design en de geavanceerde technologie.

De MAN Lion's City onderweg in Oostenrijk
De MAN Lion's City E onderweg in Oostenrijk
De MAN Lion’s City E tourt door Zwitserland
De MAN Lion’s City E tourt 's nachts door Zwitserland
De MAN Lion's City E onderweg in Spanje
De MAN Lion’s City E tourt door Spanje
De MAN Lion’s City E rijdt door heel Europa
0000
/
0000
Schematische weergave van de rendementstoename

Elektrische efficiëntie

U wilt zo eenvoudig en voordelig mogelijk met e-mobiliteit beginnen? MAN helpt u daarbij met het baanbrekende innovatievermogen van de MAN Lion’s City E, en voor u op maat gemaakte oplossingen voor een uiterst economische infrastructuur.

Meer informatie over kostenefficiëntie

Symbolische weergave van elektrische aandrijving

Schone prestatie

Meer informatie over de toekomstbestendige MAN accu- en laadtechnologie en het perfecte samenspel van de afzonderlijke aandrijfcomponenten in de volledig elektrische MAN Lion’s City E.

Meer over aandrijftechnologie

Digitale diensten van MAN: de MAN eManager voor uw Lion’s City E-wagenpark

Efficiënt laden met de MAN eManager

Met de MAN eManager stuurt u het laadbeheer en de voorverwarming van uw MAN Lion’s City E eenvoudig en efficiënt. Stel een tijdstip in waarop uw wagenpark volgens uw planning klaar moet zijn en houd de laadstatus in de gaten van achter uw bureau.

Meer informatie over MAN eManager


Met innovatiekracht vooruit

De nieuwe MAN Lion’s City E is er. En met hem talrijke vernieuwingen op het gebied van emissiearm personenvervoer. MAN Transport Solutions adviseert u over accuvermogen, depot charging, laadpaalinfrastructuur, upgrademogelijkheden en meer: met de MAN Lion’s City E richting de toekomst.

Blinkend schone straten

Grote actieradius. Op de lange termijn

Doet het overal goed: met de nieuw ontwikkelde accu's krijgt de MAN Lion’s City E een flinke vermogensboost. Zo is een betrouwbare actieradius van 200 km – en onder gunstige omstandigheden* een actieradius van maar liefst 270 km – mogelijk. De duurzame accu's, die via overnight charging of met een CCS-laadstekker worden opgeladen, garanderen een eenvoudige integratie in bestaande operationele processen.

*Lage eisen aan gemiddelde snelheid, belading, topografie en klimaatregeling

Wij bieden de passende laadoplossing voor uw elektrische bus.

De passende laadoplossing voor uw elektrische bus.

MAN heeft de passende laadoplossing voor uw MAN Lion’s City E: we bepalen samen met onze partners een laadinfrastructuur die perfect is afgestemd op u en uw behoeften. Zo krijgt u alles onder één dak.

Meer over onze geïntegreerde laadoplossingen

Laadpaal met genormeerde stroomstekker

Emissievrij. Voor de stad van morgen

Bij de nieuwe MAN Lion’s City E staat schoonheid hoog in het vaandel. Deze elektrische bus stoot helemaal geen schadelijke stoffen uit en is ook fluisterstil. Dit wordt steeds belangrijker, want het lokale openbaar vervoer wordt steeds meer geconfronteerd met wettelijke randvoorwaarden ten aanzien van milieubescherming.

Elektronica met de mogelijkheid tot uitbreiding

Efficiënt. Innovatie op de weg gebracht

Deze elektrische bus is een pionier in de elektrische mobiliteit – en tegelijkertijd helemaal klaar voor de toekomst. De ingebouwde accutechnologie kan ook met toekomstige celtechnologieën kostenefficiënt worden geüpgraded. Bovendien zorgen de accu's op het dak ook voor meer botsveiligheid en inrichtingsvrijheid in het interieur.

MAN Bus M-PULSE

MAN M-PULSE: Duurzame mobiliteit en efficiënte transportoplossingen

Met het innovatiemotto M-PULSE geeft MAN als visionair en pionier de beslissende impuls voor de transportwereld van morgen. De focus ligt op duurzame mobiliteit, een emissievrije toekomst en het onderzoek naar en de succesvolle implementatie van efficiënte en economische transportoplossingen.

De MAN Lion’s City E brengt uw overstap naar alternatieve aandrijvingen op gang

Met alternatieve aandrijvingen maakt u uw vloot consequent klaar voor de toekomst. Onze experts ondersteunen u daarbij – van de eerste informatie tot de succesvolle uitbreiding van uw vloot. MAN Transport Solutions is uw deskundige partner voor de integratie van bussen met een elektrische, hybride of gasaandrijving in uw vloot, waarbij de kosten en baten zijn geoptimaliseerd.

MAN Transport Solutions

Uw voordelen

Met MAN Transport Solutions profiteert u op strategische en kostenefficiënte wijze van de voordelen van alternatieve aandrijvingen.

  • Individuele planning van voertuiginzet en integratie in de vloot
  • Planning van de energievoorziening en vaststelling van de passende laadinfrastructuuroplossing met onze gerenommeerde partners
  • Trainen van uw medewerkers en ondersteuning van uw onderhoudswerkplaats

MAN Transport Solutions
Stadsbus met elektrische aandrijving van MAN

Downloads

Brochure MAN Lion’s City E

Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2 MB
Download

Brochure MAN eMobility

Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4 MB
Download

Wij zijn er voor u

Contactformulier
Contactformulier

Hebt u nog vragen over het MAN serviceaanbod? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Contact met ons opnemen
MAN partner in de buurt vinden
MAN partner in de buurt vinden

Met de werkplaats- en dealerzoekfunctie vindt u de juiste MAN partner bij u in de buurt.

Uw MAN partner in de buurt