MAN Individual Plauen

MAN Individual - allesbehalve gewoon

MAN Individual - individuele speciale uitrusting voor uw bus

Wilt u uw passagiers niet alleen vervoeren, maar ook al hun zintuigen prikkelen? Met MAN Individual kennen uw ideeën en fantasieën geen grenzen.

Maak van uw MAN-bus het vlaggenschip op de weg. Een plaats waar uw klanten kunnen genieten van een bijzondere stijl, elegant comfort en innovatieve techniek. Breng uw passagiers in vervoering met exclusieve productverbeteringen die veel verder gaan dan de vereisten van een serieproductie.

Met MAN Individual krijgt u de passende oplossing voor uw speciale behoeften snel en eenvoudig van één leverancier.

Wij realiseren op maat gemaakte interieurs op absoluut topniveau en hechten daarbij veel waarde aan een intensieve samenwerking met onze klanten. Samen met u ontwikkelen wij de optimale individuele oplossing. Laat uw fantasie de vrije loop - MAN Individual laat niets te wensen over.

Uw visie - onze oplossing

Perfecte spelersbus

Wil uw vereniging een spelersbus die perfect is afgestemd op de vereisten van uw team?

Samen met MAN Individual naar sportieve topprestaties. Met comfortabele zit- en massagebanken, cateringvoorzieningen of exclusieve infotainmentsystemen – hier is een aangename sfeer voor en na de wedstrijd gegarandeerd.

Rijdend luxe hotel

Droomt u van een rijdend luxe hotel waarin u met uw crew voor en na optredens kunt ontspannen?

MAN Individual biedt altijd een totaaloplossing op maat. U bekommert zich om uw optreden, wij houden ons bezig met de verbouwing tot een heel persoonlijke tourbus. Met ons hebt u het makkelijk.

Exclusieve inrichting en culinaire hoogstandjes

Wilt u een touringcar die niet alleen een exclusieve inrichting heeft, maar waarin u ook culinaire hoogstandjes aan de passagiers kunt aanbieden?

Met MAN Individual komen uw wensen uit. Van de vaatwasser en de tapinstallatie tot de heteluchtoven – met de exclusieve keukeninrichting wordt uw bus een rijdend toprestaurant.

Innovatieve en flexibele presentatieruimte

Bent u voor de promotie van uw producten op zoek naar een innovatieve en flexibele presentatieruimte?

MAN Individual heeft de oplossing. Presenteer uw producten gewoon in een rijdende beursstand. Of u nu uw klanten wilt adviseren of een feest voor exclusieve klanten wilt houden – de mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd.

WIJ BOUWEN MEER DAN EEN BUS. WIJ BOUWEN UW BUS.

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en materialen. Uw passagiers en klanten zullen onder de indruk zijn van de op maat gemaakte uitrustingsoplossingen. Op de exclusieve VIP-stoelen of in de lounge – hier zit alles perfect. Verwen uw gasten met innovatieve infotainmentsystemen en stijlvol ingerichte keuken- en sanitaire voorzieningen. Praat met ons – met MAN Individual worden ook speciale wensen gerealiseerd.

Comfortabele zitgroep in de MAN-bus

Comfortabele zitgroepen

Sluit geen compromissen wat betreft kwaliteit en comfort. Kies voor het absolute topniveau en rust uw MAN-bus uit met comfortabele zitgroepen en hoogwaardige stoelen – inclusief handige bekerhouders, armleuningen en USB-aansluitingen voor het opladen van mobiele apparaten op iedere zitplaats.

Sterrenhemellook in de MAN-bus

Sterrenhemel

Het speciale lichtdesign met sterrenhemelmotief geeft het interieur van uw MAN-bus net dat beetje extra. De chauffeur kan met een afstandsbediening maar liefst 320 sterren per element in- en uitschakelen. Door het selecteren van een programma kunnen de kleur en lichtsterkte van de sterren naar wens worden aangepast.

Aantrekkelijke uitrusting MAN-boordkeuken

Boordkeuken

Wilt u uw passagiers ook tijdens het rijden verwennen met kleine maaltijden en verfrissende drankjes? De MAN-boordkeukens zijn geheel volgens uw persoonlijke wensen uitgerust met de belangrijkste inbouwapparaten, van een koelkast en microgolfoven tot een koffiezetapparaat, zodat het u gegarandeerd aan niets ontbreekt.

Luxe sanitair in de MAN-bus

Sanitair

Ook comfort in het kleinste kamertje? Met door vakmensen gemaakte badkamer- en toiletconcepten inclusief wastafel, spiegelkast, verwarming, zeepdispenser en handdroger wordt er zelfs aan de hoogste hygiënenormen voldaan.

MAN-interieur met innovatieve multimedia-oplossingen

Entertainment

Uw MAN kan meer dan passagiers van A naar B vervoeren. Stel uw bus in verbinding met de hele wereld dankzij de moderne WLAN-technologie en gebruik de innovatieve multimedia-oplossingen voor een infotainment met alle zintuigen. Met MAN Individual wordt elke rit puur vermaak.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op! Meer informatie vindt u in de brochure.