MAN in België

Er zijn 156 Resultaten gevonden

2018-09-21 · Truck

Elektrische vrachtwagens van MAN binnenkort op Oostenrijke wegen

Op 13 september 2018 heeft MAN de praktische testfase van een reeks elektrische voertuigen opgestart in het kader van een partnerschap met het Oostenrijkse businessconsortium CNL. // Bij het lanceringsevenement aan de MAN-fabriek in Steyr hebben vertegenwoordigers van de deelnemende logistieke bedrijven negen testvoertuigen in ontvangst genomen uit handen van Joachim Drees, Chief Executive Officer van MAN Truck & Bus, en Dr. Ulrich Dilling, lid van de raad van bestuur en verantwoordelijke voor productie en logistiek. // Leden van de Raad voor Duurzame Logistiek (CNL) zullen de volledig elektrische MAN TGM-modellen van 26 ton maandenlang inzetten voor hun normale logistieke activiteiten.

Ga voor meer informatie naar

2018-05-18 · Events & tentoonstellingen | Truck

MAN @ We Are Transport 2018

MAN Truck & Bus geldt als één van de Top-3 spelers op de markt van (zware) bedrijfsvoertuigen in België. MAN is dan ook uiteraard aanwezig op We Are Transport (Brussels Expo, 01-03/06) met een representatieve weergave van zijn uitgebreide voertuiggamma, op een standoppervlakte van 500 m².

Ga voor meer informatie naar


2018-05-17 · Events & tentoonstellingen | Truck

Flexibel, kostenefficiënt, milieuvriendelijk – MAN-voertuigen op de IFAT 2018 vakbeurs

MAN stelt voertuigen, diensten en financieringen voor als totaaloplossingen voor gemeentelijke toepassingen. // Voor het eerst op de IFAT-beurs – de MAN TGE-reeks van 3 tot 5,5 ton // Nieuw kenmerk – vermogensaftakpunt met hoog koppel op de carrosserieopbouw dankzij de integratie van een OMSI PTO in de aandrijflijn // Veiligheid – monitoring van de achterzijde bij afvalomhalers

Ga voor meer informatie naar


2018-04-05 · Truck

MAN eTGE  – “Zero emissie” voor de klant

MAN eTGE gaat in massaproductie vanaf juli // MAN eTGE voor gebruik in de stad MAN stelt nu eveneens een puur elektrische bestelwagen voor en komt zo een stap dichter bij het doel van de emissievrije metropool. De MAN eTGE komt met zijn elektromotor tegemoet aan de vraag naar distributie en vrachtvervoer in de stad van morgen. Met een autonomie tot 160 kilometer en een laadvermogen van 950 tot 1.700 kilogram is de elektrische MAN TGE daar perfect voor uitgerust, afhankelijk van de typegoedkeuring (3,5 of 4,25 ton).

Ga voor meer informatie naar


2018-03-29 · Bus

Quick-Step Floors in de wolken met nieuwe rennersbus

In het professionele wielrennersmilieu worden de renners per ploeg naar de start van een evenement gebracht en daar naderhand aan de aankomst weer opgewacht. Bij de grote wielerploegen gebeurt dat met comfortabele touringcars. Vaak valt daarbij de keuze op MAN, zo ook bij Quick-Step Floors, dat net een gloednieuwe MAN Lion’s Coach in gebruik nam.

Ga voor meer informatie naar