MAN in België

Er zijn 149 Resultaten gevonden


2019-03-25 · Truck | Bus

MAN Truck & Bus is voortaan een Europese vennootschap

Wijziging ingevoerd in het handelsregister Bedrijfsvoertuigenconstructeur Man Truck & Bus is een Europese vennootschap geworden. De verandering van rechtsvorm van Duitse naamloze vennootschap (AG) naar Europese SE (Societas Europaea) werd officieel afgerond met de inschrijving in het handelsregister.

Ga voor meer informatie naar
2019-01-21 · Onderzoek | Bus | Truck

“Mensenlevens staan op het spel

Wettelijke voorschriften en strenge veiligheidseisen maken van de ontwikkeling van rijhulpsystemen een complex proces. Benjamin Steinmetz en Volker Heim van MAN Truck & Bus beschrijven de evolutie van gedeeltelijk geautomatiseerde systemen naar autonoom rijden.

Ga voor meer informatie naar


2018-12-20 · Events & tentoonstellingen | Truck

Een leeuw voor Kerstmis: de MAN-kersttruck

MAN Truck & Bus steunt voor de 14de keer de Kerstman en stuurt een feestelijk versierde en verlichte MAN TGX XXL 18.500 op kersttournee. Tot 21 december gaat de trekker met oplegger langs bij tal van kleuterscholen en crèches, scholen, clubs en verblijven voor personen met een beperking.

Ga voor meer informatie naar


2018-10-09 · Events & tentoonstellingen | Truck | Bus

Uitmuntend design

MAN bekroond als Design Team of the Year in de Automotive Brand Contest 2018, de meest prestigieuze design award in de autosector

Ga voor meer informatie naar


2018-10-08 · Truck

MAN presteert sterk op IAA 2018

Met talrijke hoogtepunten op het vlak van elektrische mobiliteit, automatisering en digitale innovatie, en bovendien een bijzonder sterke vraag naar vrachtwagens, bussen en bestelwagens, kan MAN Truck & Bus terugkijken op een van de beste edities van de IAA Commercial Vehicles-beurs ooit. Aansluitend bij het motto van MAN, "Simplifying business", was het centrale thema het vereenvoudigen van het werk van zijn klanten.

Ga voor meer informatie naar


2018-10-04 · Events & tentoonstellingen | Truck | Bus

Wereldkampioenschap voor professionele chauffeurs groots succes. Sector in een gunstig daglicht, mede dankzij MAN.

Afgelopen weekend was Gent het strijdtoneel voor het wereldkampioenschap voor professionele chauffeurs. Een internationale delegatie van de beste vrachtwagen- en buschauffeurs nam het tegen elkaar op inzake ecodriving en behendigheidsrijden. Onder een blauwe hemel konden de proeven op veel belangstelling rekenen.

Ga voor meer informatie naar


2018-10-03 · Onderzoek | Truck

MAN en HHLA lanceren "Hamburg TruckPilot" om geautomatiseerde en autonoom rijdende vrachtwagens te testen

In het kader van het transportpartnerschap tussen Volkswagen AG en de stad Hamburg, gaststad van het World Congress on Intelligent Transport and Transportation Systems (ITS) 2021, zullen MAN Truck & Bus en Hamburger Hafen und Logistik AG (HHLA) de volgende jaren geautomatiseerde en autonome vrachtwagens testen in reële omstandigheden. De projectpartners hebben daarvoor een samenwerkings-overeenkomst ondertekend. De Container Terminal Altenwerder (CTA) van HHLA en 70 kilometer van de autosnelweg A7 zullen fungeren als testomgeving voor de praktijkproeven.

Ga voor meer informatie naar