Truck 

Zeven nieuwe MAN TGX trekkers voor Circus Krone

Europafs grootste circus moderniseert zijn wagenpark met zeven MAN TGX 18.440 semi-trailer trekkers.

Circus Krone, het bekendste circus in Europa, heeft zeven nieuwe MAN semi-trailer trekkers, type TGX 18.440, in ontvangst genomen. De voertuigen zijn uitgerust met economische en milieubewuste uitstoot 440-pk MAN Euro 5 dieselmotoren. De automatische MAN TipMatic versnellingsbakken garanderen een hoog besturingscomfort, zelfs tijdens het manoeuvreren, terwijl het totale comfort voor de bestuurders meer dan voldoende voorzien wordt door de ruime XXL-cabines. Het krachtige voorverwarmingssysteem en de isolatie van de Nordic cabine garandeert een even aangename temperatuur gedurende de winter-maanden. Vanzelfsprekend zijn Circus Kronefs nieuwe MAN-voertuigen uitgerust met de stickers voor groene uitstoot en zijn ze op ieder moment toegelaten in milieubewuste binnensteden.

Tijdens de overhandiging van de voertuigen zei leeuwentemmer Martin Lacey Jr. Van Circus Krone: « De meest belangrijke aspecten die we in gedachte hielden wanneer we onze nieuwe voertuigen aankochten waren natuurlijk zaken zoals kostenefficiëntie, milieuvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Onze nieuwe MAN trekkers voldoen aan al deze criteria, maar wat ik voornamelijk charmant vind is de MAN-leeuw op de grille. »

« Voor ons als fabrikant van de MAN TGX is het een bijzonder genoegen om Circus Krone, het bekendste in de circuswereld, tot onze klanten te mogen rekenen. Wij zien het delicate transport van de circusdieren en de uitrusting als een uitdagende taak en om deze reden, zijn wij trots op het vertrouwen dat toegekend wordt aan onze voertuigen, » zei Jürgen Messmer, Marketing & Communicatie Manager bij MAN Truck & Bus Duitsland GmbH.