Collectief 

Xwift kiest voor zes nieuwe MAN-voertuigen

Xwift bvba werd opgericht in 2007 met de bedoeling een middelgrote speler te worden in de transportmarkt. Xwift richt zich echter uitsluitend op sneltransport en transporten met een toegevoegde waarde binnen de Europese Unie.

Door in te spelen op de transportnoden van vele middelgrote en grote ondernemingen is Xwift erin geslaagd om in een periode van 5 jaar een 40-tal mensen te werk te stellen. Door de sterk toegenomen slagkracht hoopt de onderneming in de toekomst nog beter te kunnen inspelen op de noden en verwachtigen van zijn klanten.

« Hierin worden we perfect ondersteund door Neyt Trucks in Zingem. Zij spelen erg kort op de bal inzake onderhoud en denken steeds met ons mee indien er groeiplannen zijn. We zijn er dan ook van overtuigd dat zij de ideale partner zullen blijven om onze ambities kracht bij te zetten. » vertelt Pieter Denys, zaakvoerder van Xwift.

Het wagenpark van Xwift telt reeds 19 MAN vrachtwagens en daar komen nu nog eens zes nieuwe voertuigen bij, namelijk vier TGLfs en twee TGMfs.