Truck 

Transdouny opteert voor MAN

Transportbedrijf Transdouny, gesitueerd te Carlsbourg - Paliseul en werkzaam in de houtsector en afgeleide producten (boomschors, houtspaanders en gezaagd hout), stelt voortaan haar vertrouwen in MAN.

Reeds de derde generatie van de familie Douny staat intussen aan het roer van dit familiebedrijf dat meer dan 25 voertuigen in haar wagenpark telt en een 30-tal werknemers tewerkstelt.

Na jarenlang te hebben geopteerd voor een collega-vrachtwagenmerk wisten de kwaliteit en specificaties van de MAN-voertuigen de familie Douny te overtuigen en werd overgegaan tot de aankoop van volgende drie MAN trucks:

  • MAN TGS 33.540 BB
  • MAN TGX 18.540 4x4 HydroDrive
  • MAN TGS 18.480 4x2 EfficientLine

De MAN TGS 33.540 BB wordt opgebouwd door de firma Deom in Libin en zal worden tentoongesteld op de Beurs van Libramont. De keuze voor HydroDrive sluit uiteraard perfect aan bij het zware werk in de bossen: meer tractie, meer flexibilteit, meer veiligheid.

De zaak werd beklonken door Guy Perin, Regional Sales Manager, verantwoordelijk voor de verkoop voor concessiehouders MAN Namur (MTN), Godefroid en ATE. Voor onderhoud kunnen de voertuigen, gedekt door een Full Services contract, terecht in de nieuwe garage van ATE te Molinfaing. De verschillende partijen verheugen zich alvast op een succesvolle en geslaagde samenwerking.