Collectief 

Productvoorstelling MAN & Dutch Rescue Vehicles te Heusden-Zolder

Recent werd een samenwerkingsverband tussen MAN Truck & Bus (België) en opbouwer Dutch Rescue Vehicles (Nederland) tot stand gebracht waardoor reeds opgebouwde brandweervoertuigen via MAN Truck & Bus verkrijgbaar zijn. Deze voertuigen werden op woensdag 18 mei voorgesteld aan de belangrijkste doelgroep.

Alle Belgische brandweerkorpsen en andere bedrijven die over een brandweervoertuig beschikken werden op woensdag 18 mei 2011 uitgenodigd om deel te nemen aan een vooropgesteld programma. De interactieve dag, die in het Centrum Duurzaam Bouwen te Heusden-Zolder plaatsvond, werd opgesplitst in twee groepen wat extra persoonlijke begeleiding mogelijk maakte. Bovendien mochten de 90 deelnemers zich aan de mogelijkheid tot testritten verwachten. Martine Prenen, gastspreekster van de dag, zorgde voor extra interactie tussen de deelnemers en de organisatoren.

Bij aanvang van het programma hielden Martijn de Lange (Commercieel Directeur DRV) en Paul Cleenen (Director Engineering MAN) een presentatie om het samenwerkingsverband en enkele technische opties kort toe te lichten.

Dankzij de samenwerking tussen MAN Truck & Bus en DRV kunnen klanten genieten van de expertise van beide leveranciers. MAN staat immers garant voor kwalitatief hoogstaande chassis, DRV op zijn beurt beschikt over de meest flexibele opbouwmogelijkheden in functie van de noden van de klant.