Collectief 

Nieuwe MAN-dealer voor de provincie Luik

Sinds 1 maart werd het dealernet van MAN uitgebreid met een nieuwe concessie te Welkenraedt, De Laak Liège. De Laak Liège neemt vanaf nu de service van MAN-voertuigen voor haar rekening voor de provincie Luik. De verkoop voor de regio Luik wordt gecentraliseerd via de verkooporganisatie MAN Kempen-Limburg-Liège (MKLL).

MKLL is een unieke samenwerking tussen zes dealers, zijnde De Laak (Geel), Truck Center Frederix (Paal-Beringen), T.S.S.I. (Opglabbeek), Dickens (Arendonk), De Laak Liège (Welkenraedt) en Garage Lacrosse (Embourg). Deze verkoopfirma werd opgericht in 2006 en bundelt de verkoop voor de Kempen en de provincies Limburg en nu eveneens Luik.

Garage De Laak, zetel van MKLL, heeft reeds 45 jaar ervaring in het herstellen en onderhouden van vrachtwagens en getrokken voertuigen, waarvan meer dan 40 jaar als MAN-concessiehouder. Service is de pijler waarop Garage De Laak in de voorbije jaren haar reputatie heeft opgebouwd. Deze manier van werken gaan ze nu ook toepassen in de provincie Luik: ruime openingsuren, ervaren mechaniekers, een grote voorraad wisselstukken, ... Een service voor en dicht bij de klant dus. De Laak Liège is terug te vinden op volgend adres: Rue des Trois Bourdons 25, Industriezone Welkenraedt, 4840 Welkenraedt, Tel: 087 76 59 37.