Events & tentoonstellingen 

MAN wint iF Gold Award 2012 voor IAA-stand

Jury prijst MAN voor dynamische presentatie van vrachtwagens, bussen en motoren op ’s werelds grootste bedrijfswagenbeurs in Hannover.

De stand van MAN Truck & Bus op de IAA in Hannover, ’s werelds grootste bedrijfswagenbeurs, heeft het bedrijf de vermaarde ‘iF communication design award 2012’ opgeleverd. De jury lichtte zijn beslissing als volgt toe: “In deze stand gaat de aandacht voor honderd procent naar het product uit: de voertuigen waren eenvoudig maar zeer effectief uitgestald op een manier die de oriëntatie bevorderde. De bezoeker heeft van het begin af aan een goed overzicht: de stand is dynamisch en tegelijkertijd duidelijk geordend.” MAN’s bekroonde stand op de IAA 2010 was een van de meer dan duizend inzendingen die naar de hoogste eer dongen in de categorie ‘corporate architecture’. De ‘iF communication design award’, die sinds 2004 wordt uitgereikt, is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste ontwerpwedstrijden in Duitsland en daarbuiten.

“Voor onze stand op de IAA 2010 hadden we ons ten doel gesteld om ons brede voertuigassortiment duidelijk te positioneren en op een voortdurend merkbare manier dicht bij onze klanten te staan. We zijn heel trots dat een jury van ervaren deskundigen ons werk met de hoogste onderscheiding heeft gewaardeerd”, zei Sascha Jennewein, Manager Fairs & Events van MAN Truck & Bus, op de uitreikingsceremonie in München. “Dat is een steuntje in de rug voor onze stand op de IAA 2012, ’s werelds grootste bedrijfswagenbeurs, die in september in Hannover wordt gehouden.”