Bus 

MAN vertegenwoordigd tijdens de Ronde van Frankrijk

Van 2 tot en met 24 juli vond de 98e Ronde van Frankrijk plaats. Business Coach, gespecialiseerd in verhuur van autocars voor alle soorten reizen, volgde het parcours met 42 sportieve passagiers aan boord. Deze fietsfanaten, voornamelijk Amerikanen, reden het traject van de tour waarna de bus, een MAN Lion’s Coach R07, met speciale aanhangwagen voor fietsen hen oppikte aan de finish.

Daniel startte de onderneming in 1992 en verzorgt zowel korte ééndagstrips als langere reizen naar het buitenland. Zijn echtgenote Sophie staat in voor een vlekkeloze planning en stiptheid. De Lion’s Coach is de eerste MAN in hun wagenpark en heeft er na zijn Franse rit langs de Mûr-de-Bretagne en de Galibier reeds 4.000 km op zitten. Meer info vindt u op www.man.be en www.business-coach.be.

Ook de trucks van MAN werden tijdens de Ronde vertegenwoordigd door een MAN 18.400 4x2 BLS (XLX-cabine). Reeds voor het derde jaar op rij voorziet eventsbureau Maris voor het Amerikaanse productiehuis Woods TV een MAN trekker met trailer waarin een mobiele televisiestudio wordt gebouwd. Van hieruit gebeurde de live verslaggeving van de Ronde voor het Amerikaanse TV-station Versus.