Truck  |  Events & tentoonstellingen 

MAN op de IFAT 2020-beurs

Of het nu met een vuilniswagen is, een straatveger, een sneeuw- ruimer, een truck met portaalarm of een werftruck, de medewerkers van openbare en private gemeentediensten en vuilnisbedrijven leveren belangrijk werk voor de gemeenschap. Op de IFAT 2020-beurs in München richt MAN, het merk met de leeuw op het radiatorrooster, de spots op de voertuigen die deze mensen bijstaan in hun job.

  • Voor de allereerste keer op IFAT: de nieuwe MAN Truck- generatie
  • Nieuw: vuilniswagen op een MAN TGE-basis
  • Stand MAN: Hal C6, stand 317

Tijdens IFAT, de toonaangevende wereldbeurs voor water-, afvalwater-, afval- en grondstoffenbeheer, die plaatsvindt in München van 4-8 mei 2020, toont MAN voor het eerst zijn nieuwe truckgeneratie – sinds die onthuld werd in februari 2020 – tijdens een internationale beurs. Uiteraard op een pragmatische manier, met een levensechte opbouw.

Het juiste voertuig voor de betreffende opdracht: de toonaangevende vereiste waarmee bedrijven en gemeentediensten op zoek gaan naar een voertuigontwerp op maat. Handigheid en gebruiksvriendelijkheid zijn van het allergrootste belang voor zowel medewerkers als chauffeurs. MAN levert de voertuigen – van bestelwagens tot vierassers – voor de wagen- parken van gemeentelijke diensten en bedrijven. Als leverancier met een compleet gamma biedt het MAN-gamma maximaal toegelaten gewichten van 3 tot 41 ton.

De MAN TGE-bestelwagenserie van 3 tot 5,5 ton zal op de IFAT-beurs vertegenwoordigd zijn met een compacte en zeer wendbare vuilniswagen voor stadscentra en voetgangerszones. Daarnaast zijn ook de TGL-, TGM-, TGS- en TGX-reeksen te zien, die beginnen bij 7,5 ton. Sommige daarvan zullen tijdens de beurs op de MAN-stand te zien zijn met een configuratie die typisch is voor de sector.