Events & tentoonstellingen 

MAN op MATEXPO 2011

Van 7 tot en met 11 september aanstaande vindt te Kortrijk Xpo de 34e editie plaats van het salon MATEXPO, dé internationale vakbeurs bij uitstek voor machines en materieel voor bouw, industrie en milieu.

Een afspraak waarop MAN, als onbetwiste nummer 1 in de sector van de bouwvoertuigen, zeker niet mag ontbreken! Modder, zand, steengroeven, noem maar op... de MAN voertuigen voelen zich werkelijk op alle terreinen goed in hun sas. Of het nu gaat om kippers, robuuste silotrekkers, betonmixers of betonpompen met wissellaadbak of met laadkraan: voor elke toepassing biedt MAN dé geschikte oplossing op maat. Een niet te verwaarlozen en te onderschatten concurrentieel voordeel waar u als ondernemer alleen maar beter van wordt.

Net als bij voorgaande edities zal MAN opnieuw van de partij zijn met een aantrekkelijke stand in Hall 5 voor de gelegenheid in een speciaal kleedje wordt gestopt. Om u als bezoekers nog beter te kunnen bedienen en een breder pallet aan voertuigen te kunnen voorstellen, werd opnieuw geopteerd voor een standoppervlakte van om en bij de 400 m2!

Zo kan u voor volgende voertuigen terecht op onze stand:

TGS 26.440 6x4 BLS, M cabine, opbouw Crevits – Palfinger PK 33002 EH 5 kraan

TGS 26.400 6x2-2 BL, M cabine, opbouw AJK – Container laadsysteem-schuifarm

TGS 33.440 6x4 BL, M cabine, opbouw WAF – combiné trekker/kipper

TGS 33.440 6x6 BB, M cabine, opbouw Alumac - schaarkipper

Voor toegangskaarten kan u zich wenden tot uw lokale MAN concessiehouder en pre-registreren aan de hand van deze kaarten is mogelijk via de MATEXPO website ( www.matexpo.com of via de link rechts op onze homepage). We kijken alvast uit naar uw komst!