Truck 

MAN maar liefst tweemaal op het podium tijdens “Best of Van 2019”

Gisteren vond, voor de derde maal intussen, “Best of Van” plaats in het mooie decor van het Waerboomhof te Groot-Bijgaarden. Best of VAN heeft als ambitie de sector van de lichte bedrijfsvoertuigen een positief imago te geven door zijn beste vertegenwoordigers in de bloemetjes te zetten aan de hand van meerdere awards.

Sinds de introductie van de MAN TGE bestelwagen in 2017, weet MAN meer en meer een prominente plaats in te nemen op de markt van de lichte bedrijfsvoertuigen wat uiteraard betekent dat MAN niet mocht ontbreken tijdens dit sectorevent.

Meer nog: maar liefst tweemaal werd MAN op het podium gehaald voor het in ontvangst nemen van een award. Zo werd de MAN TGE bekroond tot de “Best Professional VAN”, een categorie waarbij het publiek zijn voorkeurstem online kon uitbrengen in een periode voorafgaand aan het event. Dat MAN wist te winnen van de gevestigde waarden zegt veel over het succes dat de MAN TGE op korte termijn wist te behalen.

In de categorie “Best Dealer Van” was het MAN concessiehouder Garage Lockefeer die in de prijzen viel. Enerzijds werd Garage Lockefeer bekroond tot “Best MAN Dealer Van”, anderzijds bracht Lockefeer het tot de top-3 in de overkoepelende “Super Best Dealer Van” waarbij één dealer wordt gekozen uit alle deelnemende merken. De winnaars worden hierbij bepaald op basis van een ingediend dossier, verdedigd voor een professionele vakjury. Garage Lockefeer wist de jury te overtuigen dankzij onder meer de professionele én flexibele serviceorganisatie, gekend uit het vrachtwagen gebeuren alsook de grote investeringen (met onder meer een showroom voor de Vans).

Eén ding is duidelijk, de weg naar het verdere succes van de MAN TGE ligt meer dan open. Niet voor niets is de MAN TGE immers de “truck amongst vans”.

Fotolegende:

Foto 1

Een trotse Mikaël Van Cauter, Sales Manager LCV MAN Truck & Bus, met de award voor “Best Professional Van 2019”.

Foto 2

Garage Lockefeer werd bekroond tot “Best MAN Dealer Van” (zaakvoerder Pascal Van Raemdonck – tweede persoon van rechts)