Truck 

MAN en Schmitz Cargobull, een sterke combinatie.

MAN Truck & Bus en Schmitz Cargobull, producent van trailers en opbouwkasten, sloten onlangs een partnership af met de belangen en behoeften van de klant als centraal uitgangspunt. Beide partijen vullen elkaar perfect aan binnen deze samenwerking en zijn optimaal op elkaar afgestemd om een ideale service te kunnen bieden.

Concreet betekent dit dat de MAN filialen te Kobbegem, Antwerpen, Courcelles, Tournai en Neufchâteau voortaan kunnen fungeren als erkend Schmitz Cargobull servicepunt. De techniekers en administratie zijn volledig getraind zodat ze de klant optimaal van dienst kunnen zijn. Ook zijn de nodige specifieke gereedschappen en onderdelenvoorraad aanwezig om onmiddellijk te kunnen voorzien in de noden van de klant. Binnenkomende reparaties of onderhoudsbeurten worden bijgevolg op een efficiënte manier afgehandeld.

Zo moet de klant zich slechts één maal op één locatie aanmelden. Kortom, de klant bespaart dankzij dit totaalpakket kostbare tijd. Dit kadert perfect binnen de filosofie van MAN dat met de MAN Solutions totaaloplossingen op maat wil bieden. Op deze manier is er sprake van een “win-win-win” situatie. MAN, Schmitz Cargobull én de klant hebben immers baat bij deze samenwerking.

Schmitz Cargobull en MAN Truck & Bus hebben vele raakvlakken. Beiden streven ze naar een product van hoogstaande, betrouwbare kwaliteit en willen ze zoveel mogelijk beantwoorden aan de behoeften van de klant. Dit wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van kwalitatieve materialen en individueel maatwerk. Daarenboven sluiten de opleggers van Schmitz Cargobull naadloos aan bij het assortiment van MAN. Dankzij deze aspecten was de samenwerking alleszins geen onverwachte wending.