Truck  |  Collectief 

MAN concessiehouder Truck Center Frederix bekroond tot “Super Best Dealer of the Year 2012”

Gisteravond, 27 juni, organiseerde TransportMedia voor de tiende maal “Best of Transport”, een prijsuitreiking die de meest verdienstelijke transportfirma’s en concessiehouders bekroont, en dit, in meerdere categorieën. Decor van dit alles was wederom het Koloniënpaleis te Tervuren.

Wat betreft de concessiehouders, wordt per vrachtwagenmerk een “Best Dealer” gelauwerd, waarna ook één “Super Best Dealer” wordt verkozen uit de verschillende winnaars per merk. Om deze aan te duiden werd een stemming gehouden bij de vrachtwageninvoerders zelf, die de genomineerden beoordeelden op tal van relevante criteria.

MAN concessiehouder Truck Center Frederix uit Paal-Beringen wist zo niet alleen de “Best MAN Dealer” award weg te kapen, maar kon bovendien de “Super Best Dealer” trofee in ontvangst nemen. Zaakvoerder Leon Frederix was dan ook met recht en rede trots op deze dubbele erkenning en nam beide awards graag in ontvangst.

Truck Center Frederix is een familiebedrijf van de 4e generatie dat uitgroeide tot een begrip in de vrachtwagensector, zowel wat de verkoop betreft (via verkooporganisatie MKLL – MAN Kempen-Limburg-Luik) als de dienst na verkoop. Truck Center Frederix wordt geleid door zaakvoerders Leon en Rita Frederix en stelt in het totaal 29 personen tewerk. Dankzij de volledige renovatie van 2010 beschikt Truck Center Frederix over de nieuwste en meest moderne apparatuur om herstellingen en onderhoud uit te voeren.