Bus 

MAN Truck & Bus levert spelersbus voor de Rode Duivels.

Rantour, één van de grootste busklanten van MAN Truck & Bus, zet speciaal voor de Rode Duivels een MAN Lion’s Coach in als spelersbus. Rantour is sinds 1958 actief in het personenvervoer op de weg en beschikt over een vloot van 15 luxe autocars. Rantour is reeds sinds 2007 de vaste vervoerspartner van de Belgische Nationale Voetbalbond.

MAN geen onbekende in voetbalwereld.

MAN is bovendien geen onbekende in de wereld van het voetbal. Zo sponsoren de headquarters topclubs als FC Bayern München en Borussia Dortmund en worden deze vervoerd met MAN Lion’s Coaches. Ook voetbalteams als FC Köln, Hannover 96 en FC Augsburg rijden met bussen van MAN en/of Neoplan.

Rode Duivels maken van de nieuwe spelersbus een supportersbus.

Een paar weken geleden kondigde Igor De Camargo in naam van de Rode Duivels een verrassing aan voor de fans.

Hij riep alle fans op om via de fanpagina op Facebook toestemming te geven voor het gebruik van hun profielfoto’s. Gedurende twee weken werden op deze manier duizenden foto’s verzameld.

Vandaag maakte bondscoach Marc Wilmots bekend wat de Rode Duivels met de profielfoto’s van plan waren.

De spelers willen de sterke band met de supporters in de verf zetten door ze een prominente plaats op de nieuwe spelersbus te geven.

Die is namelijk helemaal bedrukt is met hun foto’s. 12133 fans reizen vanaf nu dus overal mee met de Nationale voetbalploeg.

Elke fan die de oproep van De Camargo beantwoordde heeft een plaatsje gekregen. En iedereen kan via internet zijn plek ontdekken. Op de fanpagina van de Rode Duivels staat namelijk een app die de plek op de bus aanwijst van elke fan of speler: www.facebook.com/belgianreddevils

Een filmpje van het onthullingmoment met reacties van Wilmots en de supporters zelf is te bekijken via volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=_KVpggTtmAQ&feature=youtu.be