Services 

MAN Truck & Bus helpt u om mobiel te blijven

Op 16 mei 2011 werd de iPhone-applicatie MAN Truck & Bus voor de iPhone gelanceerd. Het doel is om efficiënte mobiliteit te garanderen, vandaag en in de toekomst.

Hoe kunnen transporteurs van trucks en bussen hun kosten verminderen, brandstof besparen en gelijktijdig het milieu beschermen? Hoe ziet de truck van de toekomst eruit en hoe gaan we mensen vervoeren in grote steden? De antwoorden hierop kunnen dankzij de iPhone applicatie gevonden worden. Het interactieve MAN Truck & Bus productgamma met foto’s, video’s en 360° view van het voertuigeninterieur aangevuld met een overzicht van de Corporate Responsibility projecten van MAN. Nieuwsberichten, bijvoorbeeld over huidige evenementen, vervolledigen MAN’s aanwezigheid op het mobiele internet. In een mum van tijd zal een GPS-gebaseerde applicatie service partners terugvinden met hun contactgegevens en openingsuren van de dichtsbijzijnde vestiging – en bijgevolg de juiste route aanduiden.

Bij de lancering van de gratis applicatie zijn de voornaamste items in de actualiteitsrubriek persberichten omtrent twee belangrijke evenementen in functie van transportefficiëntie. Eén van deze evenementen is de Challenge Bibendum, de meest belangrijke wedstrijd ter wereld voor milieuvriendelijke voertuigen. Het andere evenement is de MAN Consistently Efficient Tour 2011, een Europese informatietour voor klanten en geïnteresseerde partijen.

Applicatie in een notendop:

  • GPS-functie voor het vinden van service partners
  • ‘Consistently Efficient’ innovaties en onderzoek
  • Productgamma met foto’s, video’s en 360° view van het interieur
  • Informatie over Corporate Responsibility projecten
  • Nieuws over MAN en duurzame mobiliteit