Collectief  |  Bus 

MAN TopUsed op weg naar succes

In 2010 verkocht MAN TopUsed, de afdeling voor tweedehands-voertuigen van MAN Truck & Bus, meer dan 20.000 vrachtwagens en bussen in de hele wereld.

MAN TopUsed verkoopt tweedehandsvrachtenwagens en –bussen van zowel MAN en NEOPLAN als van andere bekende fabrikanten. Het afgelopen jaar was een succesvol jaar voor MAN TopUsed, met 6.300 eenheden extra verkoop dan in 2009. Het aanbod van MAN TopUsed bestaat uit meer dan louter eenvoudige distributie- of langeafstandsvoertuigen. MAN TopUsed gaat er prat op de ideale partner te zijn voor het vinden van gecontroleerde tweedehandsvoertuigen in de commerciële en industriële sectoren. « Ons breed gamma van vrachtwagens en bussen voor elk soort van werkzaamheden en de uitbreiding naar andere verkoopsgebieden, samen met de positieve economische groei droegen bij tot ons recordcijfer van het afgelopen jaar » vertelt Holger Hahn enthousiast, manager van MAN TopUsed voor de wereldmarkt. « In 2011 verwachten we ook een grote vraag naar tweedehandsvoertuigen, gevolgd door een algemeen herstel van de prijzen, » voegde Hahn toe.

MAN TopUsed is momenteel in meer dan 25 landen in Europa en Azië vertegenwoordigd. Behalve voertuigen, omvat het aanbod ook trailers en semi-trailers. Het zoeken naar het juiste voertuig is werkelijk een heel simpel proces: de continu geüpdatete stock van voertuigen kan geraadpleegd worden via internet op www.man-topused.com alsook met de iPhone applicatie. De homepage voorziet een duidelijk overzicht van de aangeboden vrachtwagens en bussen. Bovendien kan men makkelijk het dichtsbijzijnde TopUsed center terugvinden.

MAN TopUsed is veel meer dan een simpel zoekplatform voor tweedehands-voertuigen. Het uitgebreide aanbod dienstverleningen van MAN, van leasing en financiering tot onderhouds- en reparatiecontracten en internationale garantie voor tweedehandsvoertuigen, maakt de keuze voor een voertuig van MAN TopUsed eens zo gemakkelijk.