Truck  |  Events & tentoonstellingen 

MAN TGE wint “Fastest Growing Van” award

In het kader van het Salon Auto/Moto/Van organiseerden Febiac en TransportMedia het initiatief “Most Loved Van” ter ondersteuning van de sector van de lichte bedrijfsvoertuigen.

Gedreven door een uitgebreide mediacampagne konden de geïnteresseerden, zowel online als op het Salon zelf, hun stem uitbrengen voor hun favoriete bestelwagenmerk, dit in meerdere categorieën. In Paleis 12 werden de verschillende deelnemende merken aan de bezoekers voorgesteld op een specifieke Most Loved Van stand.

Uiteraard kon ook MAN niet ontbreken met zijn TGE bestelwagen, voor de gelegenheid voorgesteld in de elektrisch aangedreven eTGE variant.

Gisteren werden de winnaars bekendgemaakt in Paleis 12 tijdens de Most Loved Van galavond, georganiseerd in Paleis 12. MAN viel hierbij in de prijzen en kreeg de award voor “Fastest Growing Van”. Deze prijs wordt uitgereikt aan het merk dat de sterkste groei van het marktaandeel op de markt van de lichte bedrijfsvoertuigen wist te realiseren.

Wetende dat de MAN TGE heel snel een plaats kon veroveren op de bestelwagenmarkt, is deze award de bevestiging van het succes van deze jongste telg uit de MAN-familie.

Foto: Managing Director Marc De Baerdemaeker (midden) ontvangt met de nodige trots de “Fastest Growing Van” award.