Bus 

Autocars Meetjesland kiest resoluut voor MAN

Gevestigd in Eeklo en actief sinds 1975 is Autocars Meetjesland een gevestigde waarde in de streek en alom gekend voor de goede service en vakmanschap op maat van de klant.

Autocars Meetjesland is hoofdzakelijk gespecialiseerd in de toeristische sector en beschikt, complementair aan het autocarbedrijf, eveneens over een eigen reisbureau dat zowel eigen georganiseerde reizen als het aanbod van touroperators aanbiedt.

Als autocarbedrijf mag Meetjesland zich sinds kort de trotse eigenaar noemen van twee spiksplinternieuwe MAN Lion’s Coach touringcars, in uitvoeringen 12 meter (MAN Lion’s Coach) en 13,8 meter (MAN Lion’s Coach L). Deze voertuigen kenmerken zich door een uiterst gunstig verbruik, dynamisch en betrouwbaar rijgedrag alsook een innovatief design. Uiteraard wordt ook de veiligheid niet over het hoofd gezien met een uitrustingspakket dat onder meer ESP (elektronisch stabiliteitssysteem) en EBS (elektronisch remsysteem) omvat.

Met de recente uitbreiding beschikt Autocars Meetjesland nu over een wagenpark van 7 voertuigen, dat reeds eerder een MAN Lion’s Coach omvatte. Positieve ervaringen met dit voertuig alsook de goede samenwerking met het MAN Bus & Coach team maakten het voor Meetjesland een makkelijke beslissing om opnieuw voor MAN te opteren.