MAN op de Busworld 2019: driving the future.

Neem contact op

Gewoon elektriserend - MAN op de Busworld 2019

De toekomst was nog nooit zo dichtbij! Op de Busworld van dit jaar in Brussel presenteren wij een groot aantal toekomstgerichte producten en op maat gemaakte diensten die visies werkelijkheid laten worden. Bijvoorbeeld onze persoonlijke adviesdiensten van MAN Transport Solutions, die uw overstap naar alternatieve aandrijvingen zo eenvoudig mogelijk maken. Onze voertuighighlight: de volledig elektrische MAN Lion’s City E.

Ervaar de toekomst van de buswereld van dichtbij

Op onze stand op de beurs Busworld 2019 volgt de ene highlight de andere op: de nieuwe generatie MAN Lion’s City-stadsbussen – die optioneel kan worden uitgerust met onze innovatieve MAN EfficientHybrid-technologie – gaat de uitdagingen van het moderne streekvervoer met schone prestaties aan. De flexibele MAN Lion’s Intercity verbindt steden, voorsteden en de regio heel simpel met elkaar. En de betrouwbare MAN Lion’s Coach is uw ideale reisgenoot als de kostendruk eenvoudig moet worden verlicht. Wilt u onze highlights van dichtbij meemaken? Maak op onze stand een afspraak voor een proefrit en rijd met ons direct richting de toekomst.

Schoon over de hele linie – de MAN Lion’s City E

Schoon, stil en comfortabel onderweg in het streekvervoer. Een elektriserend idee, dat met de MAN Lion’s City E werkelijkheid wordt. Met de MAN Lion’s City E kunt u namelijk eenvoudig emissievrij rijden.

Brandstof besparen in het stadsverkeer met MAN EfficientHybrid

De nieuwe generatie MAN Lion’s City-stadsbussen met diesel- en gasaandrijving is optioneel uitgerust met onze innovatieve MAN EfficientHybrid-technologie. In combinatie met de nieuwe D15-motor kunt u zo maar liefst 16% brandstof en emissies besparen. De start/stop-functie garandeert bovendien dat deze bussen nauwelijks hoorbaar stilstaan bij haltes en stoplichten.

Uw betrouwbare partner – de MAN Lion’s Coach

Met de MAN Lion’s Coach verlaagt u de kostendruk eenvoudig. Een maximale voertuigbeschikbaarheid en ongeëvenaarde efficiëntie in combinatie met de beste rijdynamiek en een moderne aangename sfeer maken de MAN Lion’s Coach tot een investering die zich terugverdient.

De MAN Lion’s Intercity met een nieuwe motor

De MAN Lion’s Intercity beschikt over een uitgebreide uitrusting bij extreem lage kosten en is de perfecte streekbus om steden, voorsteden en de regio met elkaar te verbinden. Dankzij zijn nieuwe MAN D15-motor maakt hij indruk met meer vermogen en een hoge brandstofefficiëntie.

Onze highlights – uw meerwaarde

Met MAN als betrouwbare en vooruitdenkende partner aan uw zijde profiteert u van beresterke en elektriserende producthighlights. En dat is nog niet alles: wij willen uw business graag zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maken en bieden op maat gemaakte en bijzonder rendabele diensten en transportoplossingen voor uw succes op lange termijn aan.

Wereldpremière: minibus MAN TGE City & eTGE Combi

E-mobiliteit, lagevloerinstap, maximaal comfort: de MAN-minibussen voor het stads- en shuttleverkeer maken het portfolio van MAN Bus compleet.

Naar de website van de MAN TGE minibus

Advies over alternatieve aandrijvingen

Ons team van MAN Transport Solutions ondersteunt u bij de succesvolle overstap naar alternatieve aandrijvingen. Maak gebruik van onze expertise om alternatieve aandrijvingen kostenefficiënt en strategisch in uw wagenpark te integreren. Spreek ons aan!

Meer over ons adviesaanbod

Beleef MAN op de Busworld 2019

U vindt ons van 18 t/m 23 oktober op de stand van MAN Bus in hal 4, standnummer 422. Maak persoonlijk kennis met ons, test de minibus MAN TGE Intercity tijdens een proefrit op het buitenterrein en praat met ons over onze innovatieve transportoplossingen.

Maak een proefrit in onze bussen

Buiten staan meerdere bussen uit onze MAN-familie klaar voor proefritten, bijvoorbeeld onze elektrische stadsbus MAN Lion’s City E en de minibus MAN TGE Intercity. Meld u op onze MAN-stand aan voor uw proefrit.


Nog vragen?