MAN-bus

Het merk MAN staat wereldwijd voor efficiëntie, innovatie en klantgerichtheid. Daarbij is het vertrouwen van onze klanten, gebaseerd op de betrouwbaarheid van de MAN-producten, de sleutel tot het succes. Meer dan 100 jaar vrachtwagens en bussen van MAN bewijzen het volgende: efficiëntie is voor ons meer dan een handelsmerk.
Ons productportfolio op het gebied van bussen bevat naast chassis ook stadsbussen, touringcars en streekbussen. Met een maximaal rendement, een uitstekende milieuvriendelijkheid en een maximum aan comfort en veiligheid overtuigen MAN-bussen door de hoogste kwaliteit en voldoen ze aan alle eisen van de klanten.

De nieuwe MAN Lion’s City stadsbus Stadsbussen in perfectie

De volledig nieuw ontwikkelde MAN Lion’s City stadsbus ziet er niet alleen nieuw uit, maar is ook op het gebied van kostenefficiëntie, motorisering, bestuurderswerkplek en veiligheid volgens de laatste technologie gebouwd.

Beleef meer

MAN-diensten

Diensten

Omdat de beste service iets goeds nóg beter maakt. Ontdek meer over de diensten van MAN.

MAN Service-website bezoeken
MAN DigitalServices

Digitalisering optimaliseert uw bedrijf op het gebied van transport en logistiek. Met MAN DigitalServices is het mogelijk om het gehele transportecosysteem te verbinden, optimaal afgestemd op uw werkzaamheden.

MAN DigitalServices-website bezoeken