Originele MAN onderdelen

Originele MAN onderdelen

MAN Originele Onderdelen zijn steeds de eerste keuze.

Wie voor MAN kiest, kiest voor uitstekende kwaliteit. Waarom zou u bij reserveonderdelen met minder genoegen nemen? MAN Originele Onderdelen bieden u de zekerheid dat u met de beste kwaliteit de weg op gaat. Deze onderdelen worden volgens MAN-richtlijnen geproduceerd en zorgvuldig op de handhaving van onze strenge kwaliteitsnormen gecontroleerd, zijn uiterst betrouwbaar en bieden een hoog rendement. Daarbij komt nog de garantie van 2 jaar die wereldwijd geldig is. Dát is kwaliteit waarop u kunt bouwen.

Onderdelenlogistiek, just in time.

Om in geval van schade de stilstandtijden zo kort mogelijk te houden liggen in de MAN-servicesteunpunten gemiddeld 8000 originele onderdelen klaar - ook voor oudere modellen en speciale voertuigen. 95 procent van alle ontbrekende, speciale onderdelen worden via het door MAN opgezette European Logistic Center (ELC) zo snel mogelijk de volgende dag aan de werkplaats geleverd. U profiteert door optimale logistieke processen van verbeterde bestellingsopname- en levertijden alsmede kortere stilstandtijden in de werkplaatsen.

Uw voordelen:

  • MAN Originele Onderdelen, volgens de allernieuwste techniek
  • MAN-kwaliteit door de nieuwste technologie
  • Wereldwijde garantie op MAN Originele Onderdelen
  • Onderdeelbevoorrading voor alle MAN-voertuigtypen – ook voor oudere modellen en speciale voertuigen
  • Onderdeellevering op de volgende dag door European Logistic Center


Twee jaar garantie op MAN Service en Onderdelen

2 jaar garantie op MAN Service en Onderdelen

De twee jaar garantie van MAN Truck & Bus SE is vanaf 20171 geldig voor reparaties die in MAN-servicesteunpunten2 doorgevoerd werden incl. bij de reparatie ingebouwde originele onderdelen van MAN, originele eco-onderdelen van MAN en originele accessoires van MAN. De omvang van de garantie is identiek aan de tot nu toe geldige garantie van een jaar. Aanvullende informatie vindt u in onze algemene voorwaarden.

Download flyer

1 Zie geldigheid van de algemene voorwaarden.
2 MAN-eigen servicebedrijven en deelnemende partners.