MAN originele accessoires

MAN originele accessoires - adapters en laadschalen voor uw voertuig

MAN originele accessoires - omdat comfort niet voor iedereen hetzelfde is.

Geef uw MAN-autobus een heel persoonlijke noot!

Als chauffeur van een MAN-voertuig bent u wel gewend om groot te denken. Dat kunt u ook gerust doen bij de technische extra uitrusting zoals bijv. de installatie van een Bluetooth-adapter voor het gebruik van een mobiele telefoon als hands-free-telefoon. En al helemaal bij de individuele vormgeving van uw bus. Het beste kiest u direct voor MAN originele accessoires, als u in de toekomst nog comfortabeler op weg wilt. Want alleen zo profiteert u van de beste kwaliteit en optimale functionaliteit.

Bluetooth-adapters en laadschalen voor mobiele telefoons

De Bluetooth-technologie dient als draadloze interface tussen uw MAN-autobus en een mobiel eindapparaat. Door het gebruik van adapters of laadschalen kunt u geselecteerde functies van uw mobiele telefoon ook tijdens het rijden gebruiken, de accu opladen en altijd bereikbaar blijven.

Uw voordelen:
Het gebruik van uw mobiele telefoon als hands-free-telefoon of navigatiesysteem draagt bij aan een veiliger wegverkeer. Ook wordt de flexibiliteit van uw voertuig verhoogd als er veel verschillende chauffeurs mee rijden, bijv. bij huurvoertuigen.


Twee jaar garantie op MAN Service en Onderdelen

2 jaar garantie op MAN Service en Onderdelen

De twee jaar garantie van MAN Truck & Bus SE is vanaf 20171 geldig voor reparaties die in MAN-servicesteunpunten2 doorgevoerd werden incl. bij de reparatie ingebouwde originele onderdelen van MAN, originele eco-onderdelen van MAN en originele accessoires van MAN. De omvang van de garantie is identiek aan de tot nu toe geldige garantie van een jaar. Aanvullende informatie vindt u in onze algemene voorwaarden.

Download flyer

1 Zie geldigheid van de algemene voorwaarden.
2 MAN-eigen servicebedrijven en deelnemende partners.