MAN-diensten

MAN-diensten voor uw succes

Of het nu gaat over lokaal openbaar vervoer of lange afstandsvervoer: MAN staat u als professionele partner terzijde met veilig, efficiënt en comfortabel personenvervoer. Met hoogwaardige, doordachte voertuigen en volledig individueel te combineren service-oplossingen wordt de efficiëntie verhoogt en staat u aan de goede kant.


MAN After Sales Portal

In het MAN After Sales Portal vindt u uitgebreide informatie en aanbiedingen over de onderwerpen: reparatie, onderhoud en voertuigdiagnose, onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden en toegang tot het MAN servicenetwerk. De registratie is voor u gratis en vrijblijvend.

Originele MAN onderdelen & accessoires

Met de originele MAN onderdelen en MAN accessoires profiteert u volledig van de bewezen MAN kwaliteit: precies op maat en perfect op uw voertuig afgestemd voor een optimale interactie van alle onderdelen. Neem geen genoegen met minder.

Reparatie & onderhoud

Ook de beste bus moet regelmatig onderhouden en op een bepaald moment ook gerepareerd worden. Wij zorgen ervoor dat er geen onverwachte financiële tegenvallers voor u zijn. De MAN reparatie- en onderhoudsservice - voor meer comfort, veiligheid en kostenefficiëntie.


Wij zijn er voor u

Contactformulier
Contactformulier

Hebt u nog vragen over het MAN serviceaanbod? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Contact met ons opnemen
MAN partner in de buurt vinden
MAN partner in de buurt vinden

Met de werkplaats- en dealerzoekfunctie vindt u de juiste MAN partner bij u in de buurt.

Uw MAN partner in de buurt