Overzicht van uw contactmogelijkheden bij MAN

Wij zijn er voor u

Klantenservice Contact met ons opnemen

Hebt u vragen over een van onze producten of services? Of suggesties die u graag met ons wilt delen? We kijken uit naar uw bericht!

Naar het online contactformulier

MAN ProfiDrive® Bestuurderstrainingen

Uitstekende techniek is één ding. De juiste bediening is minstens net zo belangrijk. Wij bieden een omvangrijk trainingsportfolio voor meer zekerheid en efficiëntie.

Naar MAN ProfiDrive®

MAN dealerzoekfunctie U kunt ons hier vinden

MAN biedt service zonder grenzen. Voer simpelweg uw locatie, het gewenste product en het dealertype in zodat wij een MAN-servicelocatie bij u in de buurt kunnen vinden.

Uw dealer zoeken

Mobile24 Pechhulp met Europa-dekking

De pechhulp van MAN biedt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar service. Als u hulp nodig hebt, waar dan ook in Europa, staat de MAN-servicewagen voor u klaar.

Mobile24-Hotline

Perscontacten Pers en media

Bent u journalist en wilt u in onze persmailinglijst opgenomen worden? Of hebt u concrete vragen voor onze woordvoerder? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw perscontact

Lokale contactpersoon MAN ter plaatse

Wij zijn er persoonlijk voor u Ons uitgebreide verkoopnetwerk zorgt ervoor dat er ter plaatse individuele ondersteuning mogelijk is. U kunt ons uw wensen vertellen, waarna we met een advies voor u klaarstaan.

Uw lokale contactpersoon

Vacatures MAN als werkgever

Voor starters. Voor overstappers. Voor klimmers. MAN biedt spannende nieuwe jobperspectieven in een sterk team. U kunt gelijk zoeken naar de juiste job op de gewenste MAN-locatie.

Instappen bij MAN